Prosimo, preverite spodnje informacije:

1. Izberite eno ali več e-novic

    1. *V svetu Opla je vedno kaj novega. Odkrite ga prek naših spletnih novic. Naročite se zdaj.

      Izberite naročilo enih ali več e-novic spodaj.

2. Vnesite svoje podatke

* obvezna polja

  1. Spol

3. Potrdite podatke in pošljite zahtevek

Vaše osebne podatke bo obdelal ustrezni upravljavec, kot je opisano v Izjavi o zasebnosti. Več informacij o pravicah glede zasebnosti in podatke za stik z nami najdete tukaj.

 

Ostanimo povezani! (izbirno trženje)

 

Želim prejemati dodatne informacije o vaših izdelkih in storitvah; posredujte mi jih na naslednji način:


 

Z izbiro vsaj enega od teh kanalov za obveščanje se strinjam z obdelavo povezanih podatkov, kot je opisano v Izjavi o soglasju.

Imam pravico, da kadarkoli prekličem svoje soglasje (več podrobnosti najdete tukaj). Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

Close

IZJAVA O SOGLASJU

 

Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov v povezavi z informacijami, ki jih zagotavljam v sklopu te zahteve, za individualizirano trženje in raziskave trga Opel Southeast Europe LLC, podružnica Ljubljana, Leskoškova 9E, 1000 Ljubljana, in Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija, kot upravljavcev.

 

Moji podatki bodo obdelani in posredovani naslednjim prejemnikom za spodaj navedene namene:

 

Podatki / Namen(i) / Prejemnik(i)

 

- Podatki: Podatki za identifikacijo in stik (npr. ime, e-poštni naslov, telefonska št.) ter povezane informacije, ki jih posredujete vi (npr. v sklopu z vašimi zahtevami ali v povezavi z njimi)

 

- Namen:

Storitve za uporabnike:

npr. vabila na dogodke, informacije o (tehničnih) posodobitvah, povezanih z mojim vozilom/vozilom, ki me zanima, ali storitvami glede poljubnega vozila, obvestila o datumih vzdrževanja / pregleda / servisiranja ali pomoči pri okvari.

Informacije za uporabnike:

stik npr. zaradi obveščanja o novih in rabljenih vozilih, ponudbe za financiranje in lizing, servisiranje, pregledi in ponudbe servisnih delavnic, iztek pogodbe o financiranju ali lizingu ali ukrepi za izboljšanje kakovosti mojega vozila.

Oglaševanje:

individualno ali prilagojeno oglaševanje ponudb, izdelkov in storitev.

Ankete o zadovoljstvu uporabnikov:

stik po nakupu/servisu, npr. glede zadovoljstva z mojim vozilom ali zagotovljeno storitvijo.

 

- Prejemniki: Opel Automobile GmbH in Opel Southeast Europe LLC, podružnica Ljubljana, Leskoškova 9E, 1000 Ljubljana posreduje moje osebne podatke sodelujočemu obdelovalcu, npr. za IT-storitve, raziskave trga in storitve trženja. Opel Automobile GmbH in ustrezni NSC moje osebne podatke posredujeta tudi zadevnemu ponudniku IT-storitev (GM Holdings LLC, Michigan, ZDA) s sedežem zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA) in zatorej v državi brez zadostne stopnje varovanja podatkov. Čeprav ni sklepa o ustreznosti Evropske komisije, veljajo ustrezni varovalni ukrepi, v tem primeru so to Standardne pogodbene klavzule EU (EU SCC). Če želim dobiti svoj izvod, lahko pošljem e-pošto na naslov: privacyrights@opel.com

 

Soglašam, da Opel Southeast Europe LLC, podružnica Ljubljana, in Opel Automobile GmbH uporabita moje zgoraj navedene podatke za zagotavljanje natančne identifikacije, da mi bosta lahko nudila najboljše storitve in izkušnje ter v izogib možnim nedoslednostim glede navedenih namenov. Ti stranki uporabljata poslovna pravila postopkov za usklajevanje in združevanje, da ugotovita morebitno ujemanje med dvema ali več zapisi iz različnih virov in sistemov (npr. prek elektronskih zahtevkov Oplu, pri sodelovanju na Oplovih trženjskih dogodkih in uporabi programa myOpel), da lahko ustvarita unikatni glavni zapis stranke.

 

Moji osebni podatki bodo za zgoraj navedene namene shranjeni tri leta po zadnjem stiku z Oplom.

 

Obdelava podatkov temelji na mojem spodaj podpisanem soglasju (6. člen, 1. odstavek Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR)).

 

Potrjujem svoje pravice, povezane z zasebnostjo, in podatke za stik, kot je opisano v Politiki o zasebnosti in piškotkih.

 

Za več informacij o temah, povezanih z zasebnostjo, glejte Politiko o zasebnosti in piškotkih.

Close

IZJAVA O ZASEBNOSTI

 

Informacije o obdelavi osebnih podatkov

 

Za administracijo in izpolnitev vaše zahteve bodo vaše podatke obdelali Opel Southeast Europe LLC, podružnica Ljubljana, Leskoškova 9E, 1000 Ljubljana, Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija, in – če pride v poštev – vaš izbrani Oplov partner kot upravljavci in v skladu z naslednjim:

 

Obdelava podatkov temelji na 6. členu (1) (b) GDPR.

 

Kot upravljavci obdelamo vaše osebne podatke na naslednji način:

 

Podatki / Namen(i) (– obvezni podatki so označeni z *)

 

1.

- Podatki: Podatki za identifikacijo in stik (ime*, e-poštni naslov*; telefonska št., poštni naslov (* če pride v poštev))

- Namen: Stik, komunikacija in izpolnitev zahteve; naročilo novic / odjava

 

2.

- Podatki: Podatki o modelu, ki vas zanima*

- Namen: Izpolnitev zahteve

 

3.

-Podatki: Izbrani Oplov partner*

- Namen: Izpolnitev zahteve

 

4.

- Podatki: Zanimanje za lizing / financiranje (* če pride v poštev)

- Namen: Izpolnitev zahteve

 

5.

- Podatki: Podatki o trenutnem vozilu*, številka VIN*, datum prve registracije, registrska oznaka / registrska tablica, število prevoženih kilometrov, datum/čas oddaje vozila, datum/čas prevzema vozila, vrsta servisa*, nadomestno vozilo.

- Namen: Izpolnitev servisne zahteve

 

6.

- Podatki: Vrsta poizvedbe

- Namen: Izpolnitev zahteve za stik

 

Zgoraj navedeni podatki, označeni z *, so obvezni in so predpogoj za sklenitev posamezne pogodbe. Zaradi tega morate zagotoviti te podatke. Če podatkov ne zagotovite, ne moremo izpolnite vaše zahteve.

 

Zgoraj navedeni podatki bodo shranjeni tri leta po poteku tega pogodbenega razmerja.

 

Za spodaj navedene namene vaše osebne podatke posredujemo naslednjim prejemnikom:

 

Podatki / Namen(i) / Prejemnik(i)

 

1.

- Podatki: Podatki za identifikacijo in stik (ime*, e-poštni naslov*; telefonska št., poštni naslov (* če pride v poštev)), podatki o modelu, ki vas zanima*, izbrani Oplov partner*, zanimanje za lizing / financiranje (* če pride v poštev), podatki o trenutnem vozilu*, številka VIN*, datum prve registracije, registrska oznaka / registrska tablica, odčitek števca prevožene razdalje, datum/čas oddaje vozila, datum/čas prevzema vozila, vrsta servisa*, nadomestno vozilo, vrsta poizvedbe

 

- Namen: Izpolnitev zahteve

 

- Prejemnik(i): Opel Automobile GmbH in Opel Southeast Europe LLC, podružnica Ljubljana, vaše osebne podatke posredujeta sodelujočim obdelovalcem za administracijo navedenih namenov.

Opel Automobile GmbH in Opel Southeast Europe LLC, podružnica Ljubljana, vaše osebne podatke posredujeta tudi zadevnemu ponudniku IT-storitev (GM Holdings LLC, Michigan, ZDA) s sedežem zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA) in zatorej v državi brez zadostne stopnje varovanja podatkov. Čeprav ni sklepa o ustreznosti Evropske komisije, veljajo ustrezni varovalni ukrepi, v tem primeru so to Standardne pogodbene klavzule EU (EU SCC). Če si želite zagotoviti izvod, lahko pošljete e-pošto na naslov: privacyrights@opel.com.

 

2.

- Podatki: Podatki za identifikacijo in stik (ime*, telefonska št.)

 

- Namen: Sledenje izpolnitvi

 

- Prejemnik(i): TrackBack, 10ACT Limited, 8 Waldegrave Road, Teddington, Middlesex TW11 8HT, Združeno kraljestvo

 

 

Za več informacij o temah, povezanih z zasebnostjo, glejte našo Politiko o zasebnosti in piškotkih.